Inca din 1999
Calitate inalta
Mii de proiecte finalizate
99% clienti multumiti

Despre noi

TEKSO FRIG ROMANIA a fost fondata in anul 1999 si este una dintre cele mai importante companii din Romania ce activeaza in sectorul distributiei de utilaje si accesorii pentru hoteluri, restaurante, catering, cofetarii, pizzerii, patiserii, cafenele, macelarii, carmangerii, magazine alimentare, spalatorii, etc.

Domeniul alimentatiei publice este un domeniu foarte larg, complex si exigent. Cu toate acestea, TEKSO FRIG ROMANIA, a reusit sa fie una dintre cele mai bune solutii pentru cei care au investit in acest domeniu.

TEKSO s-a afirmat de-a lungul timpului prin seriozitate, reusind sa devina, intr-un interval relativ scurt, un partener puternic pentru importante societati hoteliere si restaurante din Romania.

Avem incredere deplina in calitatea produselor pe care le importam, acestea fiind selectate de pe piata mondiala de la producatorii care au indeplinit in totalitate exigentele noastre si ale clientilor nostri. Asadar, TEKSO are ca parteneri cei mai importanti producatori de echipamente de renume mondial care furnizeaza cea mai inalta tehnologie in domeniul industriei hoteliere si alimentare din tari ca Italia, Grecia, Spania, Belgia, Germania, Franta, Turcia si SUA.

De asemenea, TEKSO FRIG ROMANIA ofera clientilor sai si alte numeroase servicii, precum: consultanta de specialitate (prin realizarea ofertelor adaptate la nevoile clientului, prin training specializat pe utilaje si specificul locatiei), proiectare, finantare, mentenanta service, transport utilaje la locatie si punerea lor in functiune.

TEKSO inseamna incredere, eficienta, diferenta si calitate!

Aboneaza-te la newsletter!