Tekso
+40 21.335.37.11
Talk to a professional HORECA
+40 21.335.37.11
CATEGORIES
Home MEDICAL SECTOR
MEDICAL SECTOR

Importam si distribuim o gama larga de echipamente medicale de calitate destinate cabinetelor medicale, clinicilor si spitalelor.

Avem incredere deplina in calitatea produselor pe care le importam, acestea fiind selectate de pe piata mondiala de la producatori care au indeplinit in totalitate exigentele pietei in domeniu. Tekso Frig Romania are parteneri dintre cei mai importanti producatori de echipamente medicale care utilizeaza cea mai inalta tehnologie pentru fabricarea echipamentelor destinate acestui sector.

Tekso Frig Romania reprezinta cele mai inalte standarde de calitate, profesionalism si servicii. Ne angajam fata de partenerii nostri printr-o abordare strategica pentru a sprijini investitiile si parteneriatele pe termen lung. Angajatii nostri sunt profesionisti cu standarde de servicii de varf.

Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles