Inca din 1999
Calitate inalta
Mii de proiecte finalizate
99% clienti multumiti

Garantie

Conditii Garantie:

1. Acoperire:
Această garanție acoperă orice defecte de materiale sau de manoperă ale produsului pentru o perioadă de 12 luni de la data achiziției. Garanția se aplică numai cumpărătorului inițial și este netransferabilă.

2. Revendicari de garantie:
Pentru a face o cerere de garanție, cumpărătorul trebuie să furnizeze dovada achiziției, cum ar fi o chitanță de vânzare sau o confirmare a comenzii. Cererile de garanție trebuie făcute în perioada de garanție specificată mai sus.

3. Excluderi:
Garanția nu acoperă daunele rezultate din:
- Folosirea greșită, abuzul sau manipularea necorespunzătoare a produsului
- Accidente, neglijență sau reparații neautorizate
- Expunerea la temperaturi extreme, umiditate sau condiții de mediu care nu sunt potrivite pentru produs
- Uzură normală sau deteriorare estetică
- Instalarea, asamblarea sau utilizarea nu în conformitate cu instrucțiunile producătorului

4. Procesul de garanție:
Dacă produsul este defect în perioada de garanție, cumpărătorul trebuie să contacteze departamentul nostru de servicii pentru clienți pentru a iniția procesul de garanție. Echipa noastră vă va oferi instrucțiuni despre cum să procedați cu returnarea sau repararea produsului.

5. Reparație sau înlocuire:
După inspecția și verificarea defectului, vom repara, la discreția noastră, sau vom înlocui produsul defect cu o unitate nouă sau recondiționată. Dacă produsul exact nu mai este disponibil, îl putem înlocui cu un produs similar de valoare egală sau mai mare.

6. Costuri de livrare:
Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport asociate cu returnarea produsului la unitatea de reparații desemnată. Vom acoperi costul expedierii produsului reparat sau înlocuit înapoi către cumpărător.

7. Limitare a răspunderii:
Răspunderea noastră în temeiul acestei garanții este limitată numai la repararea sau înlocuirea produsului defecte, așa cum este descris mai sus. Nu suntem răspunzători pentru nicio daune indirecte, incidentale sau consecutive care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza produsul.

8.  Informații de contact:
Pentru cereri de garanție sau întrebări, vă rugăm să contactați departamentul nostru de asistență pentru clienți la mailul office@tekso.ro sau telefoni la 0723.346.470.

Aboneaza-te la newsletter!