Servicii de proiectare,
amplasare si instalare gratuite
LM SERIES WASHING MACHINE + ES SERIES TUMBLE DRYERS, produse HORECA pret
Tekso
0722.244.791
Vorbeste cu un profesionist HORECA
0722.244.791
Home Laundry Sisteme COMBI LM SERIES WASHING MACHINE + ES SERIES TUMBLE DRYERS

LM SERIES WASHING MACHINE + ES SERIES TUMBLE DRYERS

LM SERIES WASHING MACHINE + ES SERIES TUMBLE DRYERS Cod produs:

Mașina de spalat seria LM, în configurația Wet Clean, este dotat standard cu 6 pompe de detergent montat pe un cărucior și cu o ușă injektor pentru finisare și impermeabilizare substanțe. Datorită flexibilității computerului IM8 și tehnologia modernă, fiecare spălătorie poate gestiona până la 200 de programe de spălare personalizate. Nu numai că, sistemul mecanic inovator masina de spalat permite o treatemt moale, cu stres mecanic redus la fibre. Calculatorul de IM8 este foarte ușor de programat și poate lucra cu orice detergent.

Scenariul de expunere Uscătoarele serie de rufe cu tambur completează sistemul Wet Clean cu 30 de programe de uscare, care pot fi personalizate pe nevoile diferite tesaturi. Uscătorul IMESA este standard echipat cu tambur cu controlul umidității reziduale, aceasta înseamnă că programele pot fi setate pentru a se oprește atunci când mosture fix a fost atins. Nu numai că, uscătorul de rufe ES poate controla viteza tamburului și capacitatea ventilatorului de aspirație.

PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles