Servicii de proiectare,
amplasare si instalare gratuite
Masina de spalat oale si tigai scruber cu carucior TKMAS7, pret echipamente HORECA, preturi, distribuitori
Tekso
+40 21.335.37.11
Vorbeste cu un profesionist HORECA
+40 21.335.37.11
Home Echipamente profesionale spalare vase si igiena Masini spalat vase Masina de spalat oale si tigai scruber cu carucior TKMAS7

Masina de spalat oale si tigai scruber cu carucior TKMAS7

Masina de spalat oale si tigai scruber cu carucior TKMAS7 Cod produs: TKMAS7

DOMENIUL DE UTILIZARE

Această mașină este proiectata pentru a fi utilizata în bucătării industriale sau comerciale pentru o curățare ușoară și rapidă de ustensile și echipamente de bucătărie prin spălare speciale și perii de lustruire.
Caracteristici generale
 
Acest sistem poate fi montat peste chiuvetă sau unități livrate cu căruciorul de curățare echipamente de bucătărie fixe. Deși este utilizat imobilă, corpul machibe trebuie montat la inaltime de 1,15 m. Există două perii distincte - peria rotativă este folosită pentru washinf și peria de lustruit pentru lustruire. Depunerile persistente și încrustate de oale, tigăi, cazane și alte vase pot fi ușor de curățat cu ajutorul periei de spălare și de apă la temperatură ridicată. Peria de lustruire elimină toate petele întunecate și burnishes vase.
Oală de epurare a gazelor este practic atât de mult, astfel încât utilizatorul nu face nici un efort în timpul curățării, ci pur și simplu directă a mașinii. Având în vedere că enginerus cu presiunea uleiului, nu există nici un pericol de șoc electric pentru un utilizator de lucru in apa.
mașina de spălat oale este o necesitate esențială pentru bucătăriile industriale.
standarde înalte de igienă
Câștig din costurile forței de muncă
siguranță absolută
Economii de la apă și detergent
Motivarea personalului

PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles