Inca din 1999
Calitate inalta
Mii de proiecte finalizate
99% clienti multumiti

Metode de plata

Metode de plată acceptate

Acceptăm următoarele metode de plată :

1. Cărți de credit:
     Acceptăm plata prin carduri de credit majore, inclusiv Visa, Mastercard, American Express și Discover. Puteți introduce în siguranță detaliile cardului dvs. de credit în timpul procesului de finalizare a comenzii pe site-ul nostru.

2. Carturi de debit:
     Acceptăm și plăți prin carduri de debit asociate rețelelor de carduri majore. Puteți utiliza cardul de debit pentru tranzacții online, așa cum ați face cu un card de credit.

3. Transfer bancar:
     Dacă preferați să plătiți prin transfer bancar, vă rugăm să contactați departamentul nostru de asistență pentru clienți. Vă vom furniza informațiile necesare pentru a finaliza transferul. Vă rugăm să rețineți că procesarea comenzilor plătite prin transfer bancar poate dura mai mult din cauza timpului necesar pentru compensarea fondurilor.

Securitatea plății:
Luăm în serios securitatea informațiilor dvs. de plată. Toate tranzacțiile online sunt criptate și procesate în siguranță pentru a vă proteja datele sensibile. În plus, nu stocăm informațiile cardului dvs. de credit pe serverele noastre după finalizarea tranzacției.

Contactaţi-ne:
Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență cu metodele de plată, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți. Suntem aici pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți.

 

Aboneaza-te la newsletter!