Servicii de proiectare,
amplasare si instalare gratuite
Mixer planetar industrial PLTK300P, produse HORECA pret
Tekso
0722.244.791
Vorbeste cu un profesionist HORECA
0722.244.791
Home Cofetarie - Patiserie - Gelaterie Mixere planetare Mixer planetar industrial PLTK300P

Mixer planetar industrial PLTK300P

Mixer planetar industrial PLTK300P Cod produs: PLTK300P

Mixer planetar industrial PLTK300P, structura din otel-inox.
Mixerele planetare sunt ideale pentru productia de mare volum.
Pentru ca beneficiaza de un mixer dublu, malaxoarele pot reduce timpii de amestecare în mod drastic și pot realiza un amestec perfect neted. Bolul este bine închis in pozitia de lucru datorită garniturilor speciale care previn scurgerea lichidelor și / sau a produselor din aparat.
Posibilitatea de amestecare a ingredientelor pentru a se obține produse cum ar fi tort, brioșe și prăjituri într-un mediu presurizat favorizează oxigenarea produsului, făcându-l crească în volum și, de asemenea, în catifelare.
Cele două uși laterale, odată închise, permit aparatului sa înceapa ciclul de lucru la viteză redusă. În acest fel, ingredientele sunt pre-amestecate și instrumentele nu sunt deteriorate de compresie cu produsele din bol. Accesând panoul de control prin touchscreen il face simplu și practic.
La fundul vasului, prin acțiunea unei pompe, o supapă facilitează transferul de produs în pâlnia unei mașini sau într-un alt recipient.
Au o structură din oțel AISI 304 complet inoxidabil, cu suprafața prelucrată cu microsfere rotunde. Suprafeţele sunt perfect netede iar marginile sunt rotunjite pentru a facilita curățarea.
Mașini prevazute cu un bol cu ​​roți și o supapă de evacuare pe partea de jos, pentru a permite ca acesta să fie golit după spalare.

PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles