Servicii de proiectare,
amplasare si instalare gratuite
Modulul 2 Incalzitoare pe jumatate in infrarosu Electrice de fierbere Top, produse HORECA pret
Tekso
0722.244.791
Vorbeste cu un profesionist HORECA
0722.244.791
Home Bucatarie calda Masini de gatit cu infrarosu de banc Seria 900 Modulul 2 Incalzitoare pe jumatate in infrarosu Electrice de fierbere Top

Modulul 2 Incalzitoare pe jumatate in infrarosu Electrice de fierbere Top

Modulul 2 Incalzitoare pe jumatate in infrarosu Electrice de fierbere Top Cod produs:

* Sticla ceramica top suprafata de gatit cu 2 zone de incalzire cu infrarosu are o grosime de 6 mm * circulare zonele de încălzire, cu un diametru de 210-300 mm, da caldura uniform la tigaie. * Partea superioară gătit este sigilat pentru a preveni leakeage și infiltrarea în interiorul unității. * Pentru un plus de siguranță există o lumină de avertizare pentru a indica căldura reziduală de suprafață. * Infrarosu, sistem de încălzire oferă un transfer de căldură imediat de gătit superioară ceramică la tigaie. * Sistemul de a crea mai puțin de disipare a căldurii pentru mediul de bucătărie. * Ceramică superioară de gătit netedă este ușor de curățat și asigură igienă maximă.

TYPE Electrical
LENGHT 400
WIDTH 900
HEIGHT 280
NET WEIGHT 17,5000
ELECTRICAL POWER 6
ELECTRICAL VOLT 400V / 2NPE 230V / 2PE
   
ELECTRICAL FREQUENCY 50 / 60 Hz
PROTECT?ON CLASS IP X3
PRODUCT ORIGIN TURKEY
BRAND OZTI
PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles