Servicii de proiectare,
amplasare si instalare gratuite
Vitrina frigorifica, pret echipamente HORECA, preturi, distribuitori
Tekso
+40 21.335.37.11
Vorbeste cu un profesionist HORECA
+40 21.335.37.11

Vitrina frigorifica

Vitrina frigorifica Cod produs:

Vitrina frigorifică deosebit de potrivita pentru magazine de dimensiuni mici și mijlocii, perfecta pentru vânzarea de diferite tipuri de produse.
Disponibila în următoarele variante:
- Statica cu stocare sau statică fără depozitare, ideala pentru expunerea produselor proaspete sau ambalate: cârnați, brânză, delicatese, sandwich-uri.
- Neutra pentru pâine (fără grătare din lemn) sau prăjituri uscate.
- Versiune calda echipata cu sistem de încălzire, cu termostat digital pentru controlul temperaturii de 30 ° până la 90 ° C.
Placa din granit pentru versiunea statică și neutra; pentru versiunea fierbinte, placa de lucru este din oțel inoxidabil. Panouri laterale din ABS termoformate, suprafață de afișare din oțel inoxidabil 304, iluminare superioara, panou de control cu termostat digital și dezghetare automata la intervale, tava de plastic pentru colectarea apei.

PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles