• Capacitate: 6 + 1 x 1/1 gastronorm.
• Interval de temperatură: +30° până la +250°C.
• Distanță între rafturi: 68 mm.
• Sistem de injectare cu abur.
• Metode de gătit: abur, combi-abur și convecție.
• Ecran tactil complet de șapte inchi.
• Managementul climatului; Self ClimateControl, HumidityPro (3 setări de umiditate), Crisp&Tasty (3 setări pentru eliminarea umezelii).
• Administrare de calitate; Managementul fluxului de aer, (viteze ale ventilatorului pe 3 niveluri), BakePro (3 niveluri de coacere tradițională.
• Până la 399 de profiluri de gătit automate.
• Carte de bucate integrată cu 6 categorii diferite.
• TrayTimer – Gestionați diferite produse în același timp.
• TrayView – Încărcare management pentru gătirea automată a diferitelor produse
• Stocarea datelor HACCP
• Patru programe de curățare
• Mâner ușă cu închidere sigură
• Picioare reglabile.
Inca din 1999
Calitate inalta
Mii de proiecte finalizate
99% clienti multumiti