Servicii de proiectare,
amplasare si instalare gratuite
Masina de gatit cu inductie de banc cu 2 incalzitoare , produse HORECA pret
Tekso
0722.244.791
Vorbeste cu un profesionist HORECA
0722.244.791
Home Bucatarie calda Masini de gatit cu inductie de banc Seria 900 Masina de gatit cu inductie de banc cu 2 incalzitoare

Masina de gatit cu inductie de banc cu 2 incalzitoare

Masina de gatit cu inductie de banc cu 2 incalzitoare Cod produs:

* Sticla ceramica suprafață de gătit cu 2 sau 4 zone de inducție controlate independent, cu o putere de 3,5 kw pe zonă. * Aproape întreaga suprafață a plăcii ceramice pot fi utilizate fără pete moarte. * Fiecare placă de inducție este echipată cu supraîncălzire dispozitiv de siguranță pentru un plus de siguranță. * Ceramică superioară de gătit netedă este ușor de curățat și asigură igienă maximă. * Plăci cu inducție a maximiza eficiența, care permite reducerea costurilor pe factura de electricitate. * Datorită tehnologiei de inducție pe care încălzirea este activată numai prin prezența adecvat tigaie și cantitatea de energie furnizată este proporțională cu suprafața pan astfel încât toate pierderile de căldură tipice sistemelor convenționale este eliminată și, prin urmare, generează eficiență energetică echivalentă cu% 90 din consumul între timp sistemul creează mai puțin de disipare a căldurii în bucătărie.

TYPE Electrical
LENGHT 400
WIDTH 900
HEIGHT 280
NET WEIGHT 33,5000
ELECTRICAL POWER 7
ELECTRICAL VOLT 400V / 3NPE
ELECTRICAL FREQUENCY 50 / 60 Hz
PROTECT?ON CLASS IP X3
PRODUCT ORIGIN TURKEY
BRAND OZTI
PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles